Sběrač s odvodem kondenzátu SBK 100

 
  • 1 z 6
 
Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
3.4.2024
Cena 114,88 Kč bez DPH
139 Kč / ks    
Kód produktu 20537
Kategorie Kondenzační jímky
Záruka 2 roky
 

Kondenzační, jímka, sběrač, kondenzátu, kondenzované, vody, průměr, 100, mm, plast, pvc, bílá, do, na, s, nastrčení, nasunutí, spoj, plast, ASA, pro, ventilační, vzduchotechnické, potrubí, teplota 45°C,

Kondenzační jímka SBK 100 průměr 100 mm PVC

Popis: Sběrač kondenzátu – kondenzační jímka SBK 100 lze použít tam, kde se tvoří kondenzát. Jsou to hlavně místa, kde je velký rozdíl teplot. Jako příklad je odvod výparů z kuchyňské digestoře pomocí plastového ventilačního systému, který vede skrz střechy. V tomto případě pouhé zaizolovaní potrubí je neúčinné, protože studený vzduch stále proniká do ventilačního systému a to především, když je digestoř vypnutá. Zde je vhodné použít jako část potrubí tento sběrač kondenzátu, který vzniklý kondenzát zachytí a uvnitř sběrače potom dojde k postupnému odpaření kondenzátu. Pokud to podmínky ventilačního systému vyžadují, můžeme po trase umístit i více těchto sběračů kondenzátu.

Kondenzační jímka slouží k odtékání nahromaděného kondenzátu jako je vlhkost, pára atd, vznikajícím srážením vody uvnitř potrubí. Kondenzační jímka má dlouhodobou životnost.

Montáž: Prostým zasunutím do typizované trubky a utěsněním spoje páskou nebo silikonem.

Materiál: Plast ASA s vysokou odolností vůči UV záření v bílé barvě – max. teplota do 45°C.

Poznámka: Pro tento výrobek lze použít 2 varianty zachycení kondenzátu:

1) Vyražení nebo provrtání příčky v odtokovém hrdle a svedení do kanalizace pomocí potrubí.
2) Ponechání příčky v odtokovém hrdle a zadržení kondenzátu v odpařovacím prostoru pro postupné odpaření.

Technické parametry:

  • průměr: 100 mm
  • délka: 136 mm
  • průměr odtokového hrdla: 32 mm
  • max. teplota: 45°C
  • materiál: Plast ASA
  • barva: bílá

Podobné produkty

Průměr (?) 100 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: